Skip to main content

Photoshop

Photoshop/digitale beeldbewerking

Digitale beeldbewerking is een onmisbaar onderdeel van het fotografische proces geworden. Ik gebruik Photoshop voor design en het ‘ontwikkelen’ van mijn foto’s.

Bewerkingen

Photoshop biedt ook ongekende mogelijkheden voor design. Ook om achteraf ongewenste onderdelen te corrigeren is Photoshop geweldig. Ik maak er gebruik van, overal waar dat het resultaat verbeterd.

Hoens & Souren,Keereweer advocaten

Toepassing, voorbeelden

Retouche:

Er staat een verkeersbord voor een gebouw dat gefotografeerd moet worden. Dat kan uiteraard niet even opzij gezet worden. Met beeldbewerking verwijder ik dat bord, zonder dat het te zien is, uiteraard.

Toepassing

Ontwerpen:

Voor Hoens & Souren Keereweer Advocaten in Zoetermeer kreeg ik de opdracht om hun kantoorlocatie te fotograferen.  De briefing was ‘breng de dynamiek van onze kantoorlocatie in beeld’. Het werd een beeld wat uit vijf verschillende foto’s bestaat. Dit is zowel online als offline gebruikt.

Creatieve beeldbewerking: onbegrensde mogelijkheden!

creativiteit

Maar digitale beeldbewerking biedt vooral heel veel ruimte aan creativiteit. Het in beeld brengen van misschien wel het onmogelijke. Om daarmee de aandacht te trekken van je websitebezoekers, van je potentiële klanten. Omdat een originele, creatieve uitstraling bij jouw bedrijf past. En bij jouw aanbod, je product, je dienst.

wat vind je hiervan?

Kijk voor een voorbeeld (er is nog veel meer mogelijk!) eens op https://vanemmerik.nl/en druk op de knop om de animatie te activeren.

Meer weten?

De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Laat me weten in welke richting je denkt, dan laat ik je zien wat er mogelijk is met digitale beeldbewerking. Je krijgt een heldere prijsopgave vooraf, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

Behoefte aan een vrijblijvende offerte? Of wil je eerst meer informatie?

Neem contact met me op, ik help je graag!

Meer info

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl