Skip to main content

Gemeentelijke projecten

Ik werk regelmatig voor gemeentelijke overheden

In  Zoetermeer onlangs nog voor het nieuwe Stadhuis-Forum waarvoor ik alle fotografie verzorgde.

Een ander voorbeeld is het Gave Stad project over de ontwikkeling van Zoetermeer als groeikern. Dat project omvatte wijktentoonstellingen, een boek en een tentoonstelling in China.

De Gave Stad

Zoetermeer, 40 jaar  lef en ambitie in architectuur.

In september 2001 van start gegaan om meer bekendheid te geven aan de architectuur van Zoetermeer onder haar bewoners. Een initiatief van onze studio, de Gemeente Zoetermeer en stichting Promotie Zoetermeer.

Gedurende anderhalf jaar zijn alle wijken van de stad op een speciale wijze gefotografeerd. Een selectie van die  beelden werd per wijk geëxposeerd.

Een hoogtepunt vormde de overzichtstentoonstelling in het Stadsmuseum Zoetermeer gedurende het eerste kwartaal van 2003, die door stadsarchitect Ralf Goutier werd vormgegeven. Naast een selectie van de foto’s waren daar ook een videoclip, gemaakt door middelbare scholieren, maquettes door basisschoolleerlingen en een speciaal door mij ontworpen kunstwerk te zien.

In januari 2004 is er een boek (ISBN 90-9017639-X) over het project verschenen. Mede auteurs zijn Botine Koopmans, zij heeft de historische verkenningen geschreven en Annette Doorn, die de interviews met bewoners van Zoetermeer verzorgde.

Nog altijd werk ik aan dit project. Kijk hier onder waaraan.

Gemeentelijke projecten

Gebiedsontwikkeling, Burgerparticipatie,

Gebiedsontwikkeling, Burgerparticipatie, Stadsplanologie, Burgercampagnes, het zijn onderwerpen waar gemeentelijke instellingen voorlichting en communicatie nodig hebben.  Beelden voor websites, brochures, een video. Stads(R)evolutie was zo’n project. Ik deed o.a. de fotografie bij de initiatieven-tafels en de regie bij 2 filmpjes over de Entree Zoetermeer.

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Met oprechte belangstelling kan ik meedenken over hoe gemeentelijke projecten in beeld gebracht kunnen worden. Dat kan in fasen als het nodig is, waarbij bijvoorbeeld ook een website of social media campagne bedacht wordt. Uiteraard zorg ik snel voor een scherpe offerte. Ik kom graag vrijblijvend eens praten of mail mij de vraag. Via de knop op deze pagina kom je direct bij contact en help ik je graag verder.

SEBO-keur

Ik ben in het bezit van het Sociaal Economisch Betrokken Onderneming  Keurmerk (SEBO-keur) van Zoetermeer. Daarmee denk ik ook na over Social Return binnen de gemeente.

Behoefte aan een vrijblijvende offerte? Of wil je eerst meer informatie?

Neem contact met me op, ik help je graag

Meer info

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl