Skip to main content

Portret

Portretfotografie: ook zakelijk de moeite waard!

Portretfotografie is een bijzonder effectief middel om jou en je medewerkers, en dus de identiteit van je onderneming, voor het voetlicht te brengen. Zakelijke portretfotografie is door de jaren heen dan ook een van de belangrijkste specialisaties binnen mijn bedrijfsfotografie geworden.

“Goede sfeer zorgt voor een ontspannen model, en dus voor de beste portretfoto’s”

Kernteam Obruni

Het trainingsbureau Obruni is in 2005 opgericht door Mark van den Houten. Obruni heeft op dit moment een kernteam van vijf trainers. Enige tijd geleden mocht ik hen fotograferen voor de website. Dat was een geweldige belevenis.

 

Reactie van Mark van den Houten, eigenaar Obruni.

Ton van Zeijl is een gepassioneerd fotograaf, die bij de intake goed naar me luisterde en duidelijk maakte dat hij mij begreep. Dat gaf al veel vertrouwen. Het lukte hem om 6 eigenzinnige en kritische trainers zodanig te benaderen dat ze zich van hun beste kant lieten zien. Daaruit merkte ik zijn vakmanschap en ervaring in het fotograferen van een ieders unieke karakter. Ik heb nog nooit mezelf zo mooi en echt vastgelegd gezien op de gevoelige plaat. Daarvoor bedank ik je van harte!

Goede en ontspannen sfeer

Door jarenlange ervaring met portretfotografie hoef ik, tijdens het fotograferen, nauwelijks nog tijd en energie te steken in de techniek. Daardoor kan ik me helemaal richten op de persoon en het creëren van een perfecte sfeer.

Een mooie portretfoto

Veel mensen zijn onzeker bij het maken van een portret of vinden dat ze nooit goed op een foto staan. Dan is het belangrijk dat ik in een ontspannen sfeer snel het vertrouwen geef dat we samen een mooie portretfoto gaan maken. Het geeft mij ook professioneel veel voldoening als ik zie dat mensen elke keer weer aangenaam verrast zijn door het resultaat.

Behoefte aan een vrijblijvende offerte? Of wil je eerst meer informatie?

Neem contact met me op, ik help je graag

Meer info

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl