Auteursrecht en foto’s van Google afhalen

Als je foto’s van google afhaalt, kan dat vervelende consequenties voor je hebben. Getty Images, een Amerikaans fotostockbureau, heeft haar zoektocht naar onbetaalde foto’s geïntensiveerd en claimt hoge boetes voor illegaal gebruik op grond van hun auteursrecht.

Maar ook in het klein kan je voor vervelende verrassingen komen te staan.

Lees verder

Op de pijp met … Frits Persoon

Op de pijp met…

Even pauze. Even op de pijp. Bakkie doen, praatje maken. Met en over bijzondere Westlanders. Westlanders met een verhaal. Over Westlandse waarden, en over heden, verleden en toekomst. Deze keer praten we met: Frits Persoon

Je zou kunnen zeggen dat hij in het verleden leeft. Of er in werkt eigenlijk. Frits Persoon (62) is verantwoordelijk voor het onderhouden van de tuin van het Westlands Museum. Samen met vele vrijwilligers zorgt hij ervoor dat de bezoekers van het museum even een stapje in het verleden kunnen zetten. “Er is veel herkenning bij Westlandse bezoekers, vooral als dat oudtuinders zijn.” Frits is getrouwd met Ria en woont in Kwintsheul. Ze hebben drie kinderen en acht kleinkinderen en zit vandaag bij ons op de pijp.

Ben jij een Westlander met een verhaal en wil je ook een keer bij ons op de pijp komen? Stuur dan een mail, dan neem ik contact met je op.

Tekst: Esdor van Elten foto’s: Ton van Zeijl

Lees verder

Photoshop bewerking Anakin ICT

Een photoshop beeldbewerking opdracht voor Anakin ICT management

Anakin levert ICT diensten aan het bedrijfsleven. Voor de nieuwe website is een ontwerp gemaakt in eigen beheer en ik werd gevraagd feedback te geven op het ontwerp. Op basis van het ontwerp en de feedback mocht ik 3 beelden bedenken voor de categorie Diensten en 3 voor Kennisbank onder de tap Artikelen. Dit is typische een klus voor een mix van fotografie en beeldbewerking. Iets wat ik heel erg leuk vind om te doen.

Lees verder

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl