Justin Bos talentvol fotograaf

Justin Bos talentvol fotograaf

Justin Bos talentvol fotograaf en gepassioneerd leerling

Justin Bos, talentvol fotograaf en gepassioneerd leerling brengt zijn ontwikkeling in beeld. Op 29 november opende wethouder Jan Iedema de tentoonstelling. De tentoonstelling omvat 16 foto’s en brengt zijn ontwikkeling sinds onze ontmoeting op the Next Step in 2017 over het voetlicht. De foto’s zijn te zien bij Ter Zake Het Ondernemershuis aan de Markt 3 in Zoetermeer. De tentoonstelling kon tot stand komen door medewerking van het Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen (SEBO) keurmerk, the Next Step, TerZake Het Ondernemershuis en Fotoshop Zoetermeer

Lees verder

Justin Bos exposeert bij TerZake

Justin Bos exposeert bij TerZake

Justin Bos exposeert bij TerZake

Justin Bos exposeert bij TerZake vanaf 29 november. Sinds the Next Step 2017 begeleid ik Justin om beter te worden als fotograaf. Hij heeft een groot talent en mag nu exposeren bij TerZake. Dat talent is door accountmanager Majka van Werkgevers Service Punt Zoetermeer (WSP) herkend tijdens de beurs en zij bracht Justin met mij in contact. Ik was direct onder de indruk van wat hij aan foto’s liet zien.

Lees verder

meng recept voor effectieve communicatie

MENG recept voor effectieve communicatie.

MENG; recept voor effectieve communicatie.

Veel (startende) ondernemers hebben moeite met het vinden van de juiste manier van communiceren met hun markt. Waar begin je? Advertentie, een brochure of toch social media, maar hoe dan? Doelgroep, wat is dat? Tekst, fotografie of illustraties, misschien wel video? Waar heeft mijn klant behoefte aan? MENG; recept voor effectieve communicatie geeft inzicht in hoe communicatie werkt.

Lees verder

Over een kleine, kale man; bedrijfsfotografie, maar dan anders …

Over een kleine, kale man; bedrijfsfotografie, maar dan anders …

Over een kleine, kale man in een Lexus cabrio: bedrijfsfotografie, maar dan anders …

Het is alweer lang geleden maar het is nog altijd een van de verhalen die verklaren waarom ik ooit fotograaf ben geworden. Een verhaal over bedrijfsfotografie, maar dan anders. Op een mooie dag stapte er een kleine, kalende man met een brede lach en een prachtig streepjespak mijn studio binnen. Hij was net uit een Lexus cabrio gestapt en zei: “Ik ben op zoek naar ene Ton van Zeijl, ben ik hier dan goed?” “Die staat voor u”, zei ik (ik zei toen nog u tegen hem), “wat kan ik voor u doen?”

Lees verder

op de pijp met Corné_van_Zeijl

Op de pijp met…Corné van Zeijl

Op de pijp met…

Wekelijks publiceert het weekblad Groot Westland het portret van een Westlander met een verhaal. Al meer dan 5 jaar maken wij dat met groot plezier op de pijp met…

Even pauze. Even op de pijp. Bakkie doen, praatje maken. Met en over bijzondere Westlanders. Westlanders met een verhaal. Over Westlandse waarden, en over heden, verleden en toekomst. Deze keer praten we met: Corné van Zeijl

De wilde jaren ’90. De dotcom bubbel en de crash van 2008. Corné van Zeijl (49) maakte het allemaal mee. De zoon van een Wateringse melkboer ontpopte zich tot vermogensbeheerder en begenadigd schrijver van columns en een boek over de psychologische aspecten van beleggen. “Een goede belegger is een saaie belegger”. Regelmatig is hij op radio en tv te horen en te zien. Corné is getrouwd met Merian. Met hun kinderen Koen, Lola, Sterre en Daan wonen zij in Kwintsheul.

Ben jij een Westlander met een verhaal en wil je ook een keer bij ons op de pijp komen? Stuur dan een mail, dan neem ik contact met je op.

Tekst: Esdor van Elten  foto’s: Ton van Zeijl

Lees verder

Astrid_Stiel_actrice

Op de pijp met… Astrid Stiel

Op de pijp met…

Wekelijks publiceert het weekblad Groot Westland het portret van een Westlander met een verhaal. Al meer dan 5 jaar maken wij dat met groot plezier.

Even pauze. Even op de pijp. Bakkie doen, praatje maken. Met en over bijzondere Westlanders. Westlanders met een verhaal. Over Westlandse waarden, en over heden, verleden en toekomst. Deze keer praten we met: Astrid Stiel.

Samen ben je nooit alleen. Dat geldt zeker voor Astrid Stiel (36). De in Naaldwijk opgegroeide actrice en cabaretière is er namelijk één van een drieling (haar zussen heten Linda en Miranda). Het inspireerde haar tot haar eerste programma: ‘Drie teveel!’ Inmiddels timmert Astrid solo aan de weg met haar bedrijf WickeD Events. “Ik doe wat mijn hart me ingeeft, zo ben ik nu eenmaal”.  Astrid is getrouwd met Kim en samen met hun zoon Reeven wonen zij in Monster.

Ben jij een Westlander met een verhaal en wil je ook een keer bij ons op de pijp komen? Stuur dan een mail, dan neem ik contact met je op.

Tekst: Esdor van Elten foto’s: Ton van Zeijl

Lees verder

op de pijp met

Het boek ‘Op de Pijp met’ is klaar

Het boek ‘Op de Pijp met …’ is klaar

Het boek ‘op de pijp met’ is klaar en we zijn er blij mee. Zoals eerder aangekondigd is er een kleine tentoonstelling gemaakt met een selectie van de foto’s uit de afgelopen 5 jaren ‘Op de Pijp’ en gedichten van Esdor.

De tentoonstelling is te bekijken van 1 december tot 22 december in de bibliotheek Naaldwijk, Sint Martinusstraat 67 in 2671GK Naaldwijk.

Opening en boek aanbieding

Op 1 december om 16 uur wordt het boek officieel aangeboden aan Jelle Steringa, de man die als eerst op de pijp zat bij ons. Maar ook, en belangrijker, de maker van de pijp. Wij als auteurs zullen dan ook aanwezig zijn om te vertellen over het boek en indien gewenst te signeren.

Aanmelden voor de opening!

Ben je voornemens om 1 december bij de opening aanwezig te zijn, meldt dit dan even i.v.m. de catering bij Ton. (info@photodesign.nl)

Afhalen bestellingen.

Mensen die het boek ‘op de pijp met …’ besteld hebben bij voorintekening kunnen ook op 1 december hun bestelling afhalen.

Wil je het boek zelf bestellen?

Tijdens de tentoonstelling ligt het boek ter inzage in de bibliotheek. Wil je zelf een exemplaar? Je kunt het kopen tijdens de tentoonstelling en/of ook bestellen bij een van de auteurs. De kosten voor één boek zijn € 25,00.

klik op de foto voor een preview van het boek.

Esdor en Ton

Het boek ‘op de pijp met’ bestellen?

Het boek ‘op de pijp met’ is nog steeds te bestellen, hoewel de voorraad kleiner wordt. Wil je een exemplaar, dan stuur je een mail naar mij met het verzoek een of meer boeken te sturen. Zet in de email ook je adres gegevens, die worden alleen gebruikt om de boeken te versturen.

Foto’s van de opening en de tentoonstelling.

 

  • 1
  • 2

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl