Skip to main content
op de pijp met

Het boek ‘Op de Pijp met’ is klaar

Het boek ‘Op de Pijp met …’ is klaar

Het boek ‘op de pijp met’ is klaar en we zijn er blij mee. Zoals eerder aangekondigd is er een kleine tentoonstelling gemaakt met een selectie van de foto’s uit de afgelopen 5 jaren ‘Op de Pijp’ en gedichten van Esdor.

De tentoonstelling is te bekijken van 1 december tot 22 december in de bibliotheek Naaldwijk, Sint Martinusstraat 67 in 2671GK Naaldwijk.

Opening en boek aanbieding

Op 1 december om 16 uur wordt het boek officieel aangeboden aan Jelle Steringa, de man die als eerst op de pijp zat bij ons. Maar ook, en belangrijker, de maker van de pijp. Wij als auteurs zullen dan ook aanwezig zijn om te vertellen over het boek en indien gewenst te signeren.

Aanmelden voor de opening!

Ben je voornemens om 1 december bij de opening aanwezig te zijn, meldt dit dan even i.v.m. de catering bij Ton. (info@photodesign.nl)

Afhalen bestellingen.

Mensen die het boek ‘op de pijp met …’ besteld hebben bij voorintekening kunnen ook op 1 december hun bestelling afhalen.

Wil je het boek zelf bestellen?

Tijdens de tentoonstelling ligt het boek ter inzage in de bibliotheek. Wil je zelf een exemplaar? Je kunt het kopen tijdens de tentoonstelling en/of ook bestellen bij een van de auteurs. De kosten voor één boek zijn € 25,00.

klik op de foto voor een preview van het boek.

Esdor en Ton

Het boek ‘op de pijp met’ bestellen?

Het boek ‘op de pijp met’ is nog steeds te bestellen, hoewel de voorraad kleiner wordt. Wil je een exemplaar, dan stuur je een mail naar mij met het verzoek een of meer boeken te sturen. Zet in de email ook je adres gegevens, die worden alleen gebruikt om de boeken te versturen.

Foto’s van de opening en de tentoonstelling.

Esdor is ook muzikant
aanbieding van het boek aan aan Jelle Steringa
Bezoekers aan de tentoonstelling
signeren
met Nico Baars van ‘de Naald’
trotse auteurs

 

op de pijp met

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl