Skip to main content
Justin Bos exposeert bij TerZake

Justin Bos exposeert bij TerZake

Justin Bos exposeert bij TerZake

Justin Bos exposeert bij TerZake vanaf 29 november. Sinds the Next Step 2017 begeleid ik Justin om beter te worden als fotograaf. Hij heeft een groot talent en mag nu exposeren bij TerZake. Dat talent is door accountmanager Majka van Werkgevers Service Punt Zoetermeer (WSP) herkend tijdens de beurs en zij bracht Justin met mij in contact. Ik was direct onder de indruk van wat hij aan foto’s liet zien.

the Next Step

De medewerkers van WSP zijn behulpzaam bij de organisatie van the Next Step. Het event is vergelijkbaar met On Stage, de landelijke kennismakingsbeurs voor middelbare scholieren. Het verschil tussen de twee beurzen is de doelgroep. The Next Step is gericht op scholieren met een beperking. Zij kunnen op dezelfde manier als de On Stage scholieren kennis maken met het bedrijfsleven. Bedrijven die speciaal op zoek zijn naar mensen met een beperking. Denk aan DSW of zorgboerderijen. Maar ook bedrijven die vanuit de SEBO gedachte op zoek zijn naar personeel.

SEBO keurmerk

SEBO staat voor Sociaal Economisch Betrokken Onderneming en is sinds 2016 in mijn bezit. Het SEBO keurmerk is de reden dat ik ook betrokken ben bij de beurs. Mijn bijdrage bestaat uit het fotograferen van de bezoekende kinderen voor een Linked in profiel.  Een geweldige ervaring.

Tentoonstelling

Door de welwillende medewerking van TerZake het Ondernemershuis, gevestigd Markt 3 2711CZ in Zoetermeer, is het mogelijk geworden de tentoonstelling te maken. Het worden 16 foto’s die Justin het afgelopen jaar gemaakt heeft. Het printwerk voor deze tentoonstelling is gedaan door Fotoshop Zoetermeer in het Stadshart.

Opening

De opening door verricht door wethouder Jan Idema en vindt plaats op 29 november a.s. De opening is om 16 uur en de tentoonstelling is tot eind van het jaar te zien in TerZake het Ondernemershuis aan de Markt 3 in Zoetermeer. Mocht je bij de opening aanwezig willen zijn, stuur mij dan een mail, dan stuur ik je een uitnodiging.

SEBO, verhalen

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl