Skip to main content
meng recept voor effectieve communicatie

MENG recept voor effectieve communicatie.

MENG; recept voor effectieve communicatie.

Veel (startende) ondernemers hebben moeite met het vinden van de juiste manier van communiceren met hun markt. Waar begin je? Advertentie, een brochure of toch social media, maar hoe dan? Doelgroep, wat is dat? Tekst, fotografie of illustraties, misschien wel video? Waar heeft mijn klant behoefte aan? MENG; recept voor effectieve communicatie geeft inzicht in hoe communicatie werkt.

Vanuit de praktijk inzichten en kennis verwerven; een recept voor effectieve communicatie.

In een gezamenlijke presentatie en workshop delen Rick Dekker en Ton van Zeijl hun kennis over de achtergronden van reclame maken en reclamefotografie. Niets is namelijk toeval, alle uitingen hebben een strategie en een doel. Vaardigheid in deze manier van denken helpt je bij het bepalen van jouw communicatie met jouw markt.

Doel van de heren.

Primair, ondernemers te helpen effectiever te communiceren met hun markt door inzicht te verwerven in het proces en de achtergronden van reclame maken.

Aan de slag

Na de presentatie gaat de deelnemers aan de slag. Door in kleine groepjes, na te denken over hoe je MENG; recept voor effectieve communicatie in je eigen bedrijf kunt toepassen, maak je een begin met het proces.

Waar en wanneer

Deze presentatie/workshop is gratis en vindt plaats op 12 december 2018 bij TerZake het ondernemers-huis, Markt 3, 2711 CZ  Zoetermeer.

Er is beperkt plaats (maximaal 15 mensen) dus wil je er bij zijn meld je dan snel aan. Dat kan hieronder.

 

 

 

bedrijfsfotografie, klanten, workshops

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl