Skip to main content
Justin Bos talentvol fotograaf

Justin Bos talentvol fotograaf

Justin Bos talentvol fotograaf en gepassioneerd leerling

Justin Bos, talentvol fotograaf en gepassioneerd leerling brengt zijn ontwikkeling in beeld. Op 29 november opende wethouder Jan Iedema de tentoonstelling. De tentoonstelling omvat 16 foto’s en brengt zijn ontwikkeling sinds onze ontmoeting op the Next Step in 2017 over het voetlicht. De foto’s zijn te zien bij Ter Zake Het Ondernemershuis aan de Markt 3 in Zoetermeer. De tentoonstelling kon tot stand komen door medewerking van het Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen (SEBO) keurmerk, the Next Step, TerZake Het Ondernemershuis en Fotoshop Zoetermeer

Dankbaar werk

Al sinds 2004 begeleid ik mensen die in de fotografie verder willen. Dat is dankbaar werk en het levert ook resultaat op. Mijn eerste stagiair, Joost Bieneman, is op dit moment succesvol aan het ondernemen in zijn eigen bedrijf, Wild Tree Productions. Hij reist de wereld over om voor verschillende bedrijven videoproducties te maken. Hoewel hij dat zelf heeft bereikt, geeft het mij ook een goed gevoel. Daarnaast werken we soms ook samen. Bijvoorbeeld bij het Stads(R)evolutie project. Joost deed het camerawerk voor twee video’s die ik regisseerde. Dat vind ik leuk.

 

Justin Bos talentvol fotograaf
Light Movement
Justin Bos talentvol fotograaf
Water Motion

The Next Step en Justin Bos

In 2017 deed ik in het kader van mijn SEBO-keurmerk voor het eerst mee aan The Next Step. The Next Step is een carrièrebeurs voor middelbare scholieren met een beperking. Een medewerker van het Werkgevers Service Punt stelde me aan Justin voor. We keken naar foto’s die hij met zijn telefoon gemaakt had en een geweldig Woohhoo-moment was het gevolg. Prachtige beelden van de natuur en heel vernieuwend. Onder de indruk van wat we zagen, vroegen medewerkers van The Next Step of ik iets voor hem kon doen. Zo begon een mooie reis met dit voorlopige hoogtepunt, de opening van zijn eigen tentoonstelling.

 

Justin Bos getalenteerd fotograaf
waar de reis begon
Justin Bos talentvol fotograaf
zelf een filter maken
tentoonstellingslocatie
deed het printwerk

Gepassioneerde leerling

Justin is naast talentvol fotograaf ook een gepassioneerde leerling. Een genot om zo iemand te mogen begeleiden. En natuurlijk moet hij, naast opdrachten doen, nog het nodige leren over techniek. Mooi om te zien dat hij al die kennis als het ware opslurpt. Met zijn telefoon gaat techniek automatisch, maar daar heeft hij op termijn niets aan. Met mijn geleende oudere camera experimenteert hij er nu lustig op los. Spelenderwijs leert hij zo de techniek. Alles wat we bespreken in de lessen wordt direct uitgeprobeerd en met een eigen stijl en inzicht uitgevoerd. Daar word ik als begeleider heel blij van. Wil je zelf naar de foto’s komen kijken dan kan dat elke werkdag van 9 tot 17 uur aan de Markt 3 in Zoetermeer. Meld je wel even aan bij de receptie als je binnenkomt.

Justin Bos en Wethouder Iedema
Justin en Wethouder Iedema
Justin Bos talentvol fotograaf
Justin Bos talentvol fotograaf
Justin Bos talentvol fotograaf
Justin Bos talentvol fotograaf
Justin Bos talentvol fotograaf

 

coaching, SEBO, stage

Postadres:
Django Reinhardtrode 19
2717 GL Zoetermeer
Mobile: +31 654 651 512
Email: info@photodesign.nl